יצרנים? יבואנים?
החל מתכנון המפעל והמוצר, דרך כתיבת תכניות האיכות והבטיחות לייצור, הכנה לתקנים המחמירים ביותר, כתיבה ובדיקת תוויות וכלה בבקרה שוטפת של מערכות האיכות בעסק –
במשך עשור התמקצעתי ולמדתי את השוק ואת רזי המקצוע והחלטתי שהגיעה העת להקים חברה שתספק את הסטנדרטים הגבוהים ביותר בתחום האיכות והבטיחות ללא פשרות.
תכנון והקמת מפעל הן פעולות מורכבות הדורשות טיפול מקצועי ורציני, מגורם המצוי בנבכי התעשייה ומכיר את כלל הגורמים והשלבים הנדרשים. זאת על מנת לסייע לכם לבנות את מפעלכם באיכות הגבוהה ביותר ובזמן הקצר ביותר.
התהליך כולל:
שגרת הפעילות במפעל מזון כוללת תהליכים ומורכבויות רבות הדורשות פיקוח ועין מקצועית. זאת כדי לייצר עמידה בסטנדרטים גבוהים של איכות ובטיחות.
תהליכים אלו כוללים:
בינואר 23 נכנסה רפורמה המאפשרת ליבואנים לייבא סחורה במסלול האירופי בתנאי שיעמדו בקריטריונים מסוימים. התהליך אמור לאפשר ליבואנים מעבר חלק יותר של מוצרים לתוך הארץ (ללא תחנות הסגר או עיכובים מיותרים) למול פיקוח עצמי של היבואן על מוצריו ואחריות עצמית.
השימוש במסלול מומלץ בעיקר ליבואנים המייבאים מזון רגיש.
התהליך כולל:
בעידן הנוכחי נדרש מפעל מזון לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר מבחינת איכות ובטיחות המזון. תקני איכות ובטיחות גלובליים נועדו על מנת לייצר סטנדרט אחיד של איכות ובטיחות ברמות הגבוהות ביותר.
עמידה בתקנים אלו מאפשרת לכם היצרנים לדעת בביטחון שאתם פועלים בסטנדרט הגבוה ביותר, מקנים לכם שקט תעשייתי מול גורמי משרד הבריאות ומקנים לכם את היכולת לייצר שיתופי פעולה בינלאומיים.
אנו מציעים הכנה לתקנים הבאים:
התהליך כולל:
תהליכי הרגולציה במדינת ישראל דורשים מהיצרנים והיבואנים לעמוד בסטנדרט אחיד של תיווי מזון.
התהליך כולל:
יבוא מזון במדינת ישראל הוא פעולה מורכבת הדורשת מן היבואן עמידה בנהלים רבים.
הצורך ללמוד ולהשתפר באופן מתמיד קיים בכל תחום ובייחוד בתחום האיכות והבטיחות המשתנים ומתקדמים חדשות לבקרים. בין אם מדובר בעובדי יצור או מנהלים, לכולם יש מה ללמוד.
עולם ההדרכות וההכשרות השתנה מאוד בשנים האחרונות. בשנים עברו הכשרות היו מבוססות הרצאות פרונטליות. הדרכה כיום משלבת מימדים של יכולות תקשוב יחד עם אלמנטים של עבודת צוות ולמידת עמיתים.
הדרכותינו כוללות:
לפרטים, הצעות מחיר והזמנות –
או השאירו פרטים ואחזור אליכם –
עיצוב ופיתוח: yarden-yarchi.com