דלג לתוכן
בית
הבלוג
יקרת
כתבו לי
פתרונות לתעשייה
תפריט
בית
הבלוג
יקרת
כתבו לי
פתרונות לתעשייה
כאן אומרים רק את האמת
התפלפלות על פלפל
על הלחם לבדו
סוגים של לחם... הבדלים?
על ההבדל בין איכות מזון לבטיחות מזון.
מתי האוכל איכותי ומתי הוא פשוט בטוח למאכל?
אבקה לשתייה, סודה לאפיה, מה?
מה ההבדל בין סודה לשתיה ואבקת אפיה?
עצות לקמפינג הקרוב
יוצאים לקמפינג? אתם חייבים לקרוא את זה...
אבטיח – האם יש דרך אמיתית לבחור?
הסוד הגדול - איך בוחרים אבטיח?
נטורינה – עדיפה על מרגרינה?
מה עדיף? נטורינה או מרגרינה??
מרגרינה, נזק קטן או פרי השטן?
האם מרגרינה גרועה כמו שמספרים עליה?
מים – מינרלים? ברז? מסוננים? מה הכי בריא?
האם מים מינרלים באמת הכי בריאים?
Canola – canada oil low acid
מה זה שמן קנולה?
תגיות פוסטים
אומגה 6
אנטיביוטיקה
היגיינה
זיכוך
חומצה ארוסית
חומר משמר
חיטה
חיידקים
חלב
חלבון
טיגון
טרנס
לפתית
לקטוז
מזולה
מטרנה
מים
מינרלים
מסוננים
מקרר
מרגרינה
נוטרילון
נתרן
סודה לשתיה
סוכר
סלמונלה
סנפרוסט
עיקור
פלסטיק
פסטור
פסטור על
פרה
קמח
קנולה
ריקול
שומן צמחי
שומן רווי
שוקולד
שימורים
שמן
שמן מזויף
שמן מזוכך
שמן עמוק
שניצל תירס
תירס
שום כתוש יעיל מאוד בנטרול חיידקים
ריבת חלב היא לא ריבה ולא חלב
פלמוליב הוא חיבור של פאלם ואוליב. משמנים אלו היו מכינים נוזל ניקוי בעבר.