דלג לתוכן
בית
הבלוג
יקרת
כתבו לי
פתרונות לתעשייה
תפריט
בית
הבלוג
יקרת
כתבו לי
פתרונות לתעשייה
השקל של יקרת על
נתרן
מרגרינה, נזק קטן או פרי השטן?
האם מרגרינה גרועה כמו שמספרים עליה?
למה להתעכב על טבלת ערכים תזונתיים – טחינה כמשל
למה כדאי להתעכב על ערכים תזונתיים...
תגיות פוסטים
אומגה 6
אנטיביוטיקה
היגיינה
זיכוך
חומצה ארוסית
חומר משמר
חיטה
חיידקים
חלב
חלבון
טיגון
טרנס
לפתית
לקטוז
מזולה
מטרנה
מים
מינרלים
מסוננים
מקרר
מרגרינה
נוטרילון
נתרן
סודה לשתיה
סוכר
סלמונלה
סנפרוסט
עיקור
פלסטיק
פסטור
פסטור על
פרה
קמח
קנולה
ריקול
שומן צמחי
שומן רווי
שוקולד
שימורים
שמן
שמן מזויף
שמן מזוכך
שמן עמוק
שניצל תירס
תירס
תפוחי אדמה עדיף לאחסן בחושך
אבקת אפיה היא בעצם סודה לשתיה בתוספת חומצה
לקרמבו בבבריטניה קראו בעבר "ניגר"