דלג לתוכן
בית
הבלוג
יקרת
כתבו לי
פתרונות לתעשייה
תפריט
בית
הבלוג
יקרת
כתבו לי
פתרונות לתעשייה
השקל של יקרת על
סנפרוסט
על ההבדל בין איכות מזון לבטיחות מזון.
מתי האוכל איכותי ומתי הוא פשוט בטוח למאכל?
אז איך אתם אוכלים את הירקות שלכם???🕵
נושא חשוב שאין משפחה שלא נתקלת בו סביב ארוחת הערב
תגיות פוסטים
אומגה 6
אנטיביוטיקה
היגיינה
זיכוך
חומצה ארוסית
חומר משמר
חיטה
חיידקים
חלב
חלבון
טיגון
טרנס
לפתית
לקטוז
מזולה
מטרנה
מים
מינרלים
מסוננים
מקרר
מרגרינה
נוטרילון
נתרן
סודה לשתיה
סוכר
סלמונלה
סנפרוסט
עיקור
פלסטיק
פסטור
פסטור על
פרה
קמח
קנולה
ריקול
שומן צמחי
שומן רווי
שוקולד
שימורים
שמן
שמן מזויף
שמן מזוכך
שמן עמוק
שניצל תירס
תירס
אבקת אפיה היא בעצם סודה לשתיה בתוספת חומצה
תפוחי אדמה עדיף לאחסן בחושך
כלים לא שוטפים במים קרים