דלג לתוכן
בית
הבלוג
יקרת
כתבו לי
פתרונות לתעשייה
תפריט
בית
הבלוג
יקרת
כתבו לי
פתרונות לתעשייה
השקל של יקרת על
ריקול
הריקול של שטראוס – סלמונלה בשוקולד
סלמונלה בשוקולד - ממה באמת צריך לחשוש
אז איך אתם אוכלים את הירקות שלכם???🕵
נושא חשוב שאין משפחה שלא נתקלת בו סביב ארוחת הערב
תגיות פוסטים
אומגה 6
אנטיביוטיקה
היגיינה
זיכוך
חומצה ארוסית
חומר משמר
חיטה
חיידקים
חלב
חלבון
טיגון
טרנס
לפתית
לקטוז
מזולה
מטרנה
מים
מינרלים
מסוננים
מקרר
מרגרינה
נוטרילון
נתרן
סודה לשתיה
סוכר
סלמונלה
סנפרוסט
עיקור
פלסטיק
פסטור
פסטור על
פרה
קמח
קנולה
ריקול
שומן צמחי
שומן רווי
שוקולד
שימורים
שמן
שמן מזויף
שמן מזוכך
שמן עמוק
שניצל תירס
תירס
במבה שנשארה פתוחה היא לא במבה יבשה אלא במבה לחה (כי נכנסו אליה נוזלים)
עץ הוא חומר גרוע לקרש חיתוך
פלמוליב הוא חיבור של פאלם ואוליב. משמנים אלו היו מכינים נוזל ניקוי בעבר.