דלג לתוכן
בית
הבלוג
יקרת
כתבו לי
פתרונות לתעשייה
תפריט
בית
הבלוג
יקרת
כתבו לי
פתרונות לתעשייה
השקל של יקרת על
שומן רווי
נטורינה – עדיפה על מרגרינה?
מה עדיף? נטורינה או מרגרינה??
מרגרינה, נזק קטן או פרי השטן?
האם מרגרינה גרועה כמו שמספרים עליה?
Canola – canada oil low acid
מה זה שמן קנולה?
תגיות פוסטים
אומגה 6
אנטיביוטיקה
היגיינה
זיכוך
חומצה ארוסית
חומר משמר
חיטה
חיידקים
חלב
חלבון
טיגון
טרנס
לפתית
לקטוז
מזולה
מטרנה
מים
מינרלים
מסוננים
מקרר
מרגרינה
נוטרילון
נתרן
סודה לשתיה
סוכר
סלמונלה
סנפרוסט
עיקור
פלסטיק
פסטור
פסטור על
פרה
קמח
קנולה
ריקול
שומן צמחי
שומן רווי
שוקולד
שימורים
שמן
שמן מזויף
שמן מזוכך
שמן עמוק
שניצל תירס
תירס
פלמוליב הוא חיבור של פאלם ואוליב. משמנים אלו היו מכינים נוזל ניקוי בעבר.
סוכר ומלח יכולים לשמש כחומרים משמרים
שמנת מתוקה לא צריך לשמור במקרר